Brezplačna pomoč: 080 99 82

Blog

Topilec maščob, ki deluje tudi med gledanjem tvojega najljubšega filma!

Nočemo ti lagati, prav gotovo so topilci maščob bolj učinkovoti, če med njihovim uživanjem tudi telovadiš. Vendar pa obstajajo tudi taki, ki delujejo v mirovanju! Zakaj torej ne bi kurila maščob kar med svojim najljubšim filmom ali ob prijetnem večernem sproščanju ob knjigi? Če nimaš vsak dan časa (in volje) za obisk telovadnice, ti ponujamo odlično rešitev. Z okusom ananasa.

Kako delujejo topilci maščob?

Topilci maščob pospešijo metabolizem (povečajo hitrost in zmanjšajo čas, v katerem telo pokuri energijo, ki jo je prejelo v obliki hrane ali pijače) ali pa povečajo telesno temperaturo, ki je sestavni del procesa uravnavanja telesne temperature. Tako deluje tudi topilec maščob Fat Burner Drink, ki s svojim prijetnim okusom po ananasu navdušuje ženske po celi Sloveniji. Zdaj v super akciji 1+1 GRATIS >> poglej ponudbo.

Kaj pravzaprav so topilci maščob?

So mešanica zelišč, ki dokazano topijo maščobe, od zelenega čaja, kajenskega popra, garcinie cambogie in vse do kofeina ter stimulantov, ki minimalno povišajo telesno temperaturo – kar pomaga pri intenzivnejšem in učinkovitejšem topljenju maščob.

Zate so primerni če:

  • Si želiš hitro in učinkoviti odpraviti odvečno maščobo in oblikovati telo
  • Ti primankuje časa za rekreacijo
  • Si bila razočarana nad rezultati pretekle diete
  • Želiš vidne rezultate med dieto, tudi če ne obiskuješ telovadnice
← Nazaj na blog