Brezplačna pomoč: 080 99 82

Blog

Tudi če »migaš« samo čez vikend, si zmagovalka

Američani ljudem, ki najdejo čas za razgibavanje samo med vikendom, pravijo vikend bojevniki. Članek, ki je bil pred kratkim objavljen v uglednem medicinskem časopisu JAMA, pravi, da imajo tudi vikend bojevniki manjše tveganje za smrt zaradi srčno-žilnih bolezni, raka in drugih bolezni. Te zanima, kako pridobiti še več koristi od vikend bojevništva?

Čeprav so bili zdravniki do koristnosti te vrste (občasne) vadbe doslej precej skeptični, nova raziskava potrjuje njene prednosti. Pomembno je le, da čez vikend izpolniš priporočeno časovno kvoto: intenzivna vadba mora trajati 1 uro in 15 minut, srednje zahtevna pa 2 uri in pol.

In kako lahko porabiš še več maščobe med vikend vadbo?

Gibanje je že samo po sebi dober način kurjenja odvečnih maščob. Še intenzivneje pa jih lahko med vadbo porabljate z novim ananasovim napitkom Fat Burner Drink, ki vsebuje najmočnejši topilec maščob iz Švice – patentirano obliko spojine L-karnitin.

Gre za spojino, ki je nujna za prenašanje dolgoverižnih maščobnih kislin v celične tovarne energije – mitohondrije. Preprosto rečeno, brez karnitina ne bi mogli porabiti maščobe za energijo. Z dovajanjem karnitina spodbudimo telo, da maščobo pretvarja v energijo. In če smo telesno aktivni, se naš trud še hitreje poplača. Kot so pokazale raziskave, napitek Fat Burner Drink ponuja izjemne rezultate:

  • 16 % več pokurjene maščobe med gibanjem in
  • 5-krat večjo izgubo telesne teže

Delovanje L-karnitina, ki je že sam po sebi izjemno močen »fat burner« (topilec maščobe), podkrepijo še tri sestavine, ki povečajo termogenezo v telesu (pri njihovi presnovi se sprošča toplota) in tako konstantno stimulirajo telo k porabi maščobe iz lastnih zalog. Obenem pa imajo še druge lastnosti, ki spodbujajo hujšanje:

 

  • gvarana poveča energijo in preprečuje lakoto,
  • zeleni čaj upočasni dvig hormona inzulina, kar zavira skladiščenje sladkorja v obliki maščob, in
  • čaj mate (yerba) s snovmi, ki dvigajo razpoloženje, saj vplivajo na sproščanje endorfinov (hormonov sreče).

Fat Burner Drink -70% -70%
Fat Burner Drink -70%

Napitek z okusom manga, ki bo maščobne oblogice uporabil za energijo.

5,90 €

19,90 €

In ne pozabi, vsako gibanje šteje pri kurjenju kalorij: tudi sprehod do službe (če se peljete z javnim prevozom, izstopite eno postajo prej ali parkirate avto malo dlje), hoja po stopnicah (namesto dvigala) ali gospodinjska opravila (pomembna tolažilna okoliščina za nadvse podcenjeno dejavnost).

← Nazaj na blog