IN LOVE WITH OUR BODY, IN LOVE WITH OUR LIFE

Hej lepotička, tokrat smo se odločile, da ti pripravimo nekaj malce drugačnega. Ob dnevu žena bi se ti rade predstavile in ti razkrile, zakaj je naš moto ravno In love with your Body, in love with your Life.

Želimo ti tudi pokazati, koliko te cenimo in z majhnim darilom pozornosti obdariti čisto vsako Tummy punco!

Naše poslanstvo je pomagati vsaki sodobni ženski, da se počuti dobro v svoji lastni koži - in mislimo, da naš moto "Zaljubljeni v svoje telo, zaljubljeni v svoje življenje" to zelo dobro opiše.

Do sedaj smo zasnovale številne izdelke, ki pomagajo očistiti telo, ga ohranjati zdravega, polnega energije in ga seveda lepo oblikovati, da smo vsako jutro, ko se pogledamo v ogledalo, zadovoljne! Vendar ženske najbolje vemo, kaj same potrebujemo, in ravno zato dobimo toliko pozitivnih komentarjev, ki smo jih vedno vesele!

Naša Tummy družina raste, na začetku smo bile samo tri, zdaj nas je devet! To pomeni devet pametnih glav, ki vse dneve preživijo v razmišljanju in poskušajo osrečiti vas - naše Tummy punce!

Ženske za ženske

Želimo si, da bi bile srečne in zadovoljne same s seboj! Naši izdelki so prilagojeni različnim ženskam in potrebam vsake. Zato izberi izdelek, ki ti bo pomagal priti do cilja - do srečne in zdrave ženske, zaljubljene v svoje telo, zaljubljene v svoje življenje.

Kljub temu pa vemo, kako težko je začeti. Pa ne samo to, pogosto se nečesa lotimo in potem odnehamo. Običajno smo razočarane, ker pričakujemo hitre spremembe, saj se povsod obljubljajo popolnost in takojšnji rezultati. Vendar pa to ni tako enostavno. Ta pot je veliko težja in tega se dobro zavedamo. Zato smo ti pripravile darilce, s pomočjo katerega boš dosegla svoj cilj – motivacijski dnevnik!

Zakaj motivacijski dnevnik?

Ker vse potrebujemo dodatno podporo, ki izvira iz nas samih - s pomočjo tega dnevnika boš lažje začela, pa tudi vztrajala, da boš uspešno dosegla svoj cilj! Te zanima, kako izgleda? Me smo prepričane, da boš navdušena, zato ti ga ob dnevu žena pri nakupu enega od izbranih TummyTox paketov podarimo brezplačno! Ker je tvoj uspeh za nas na prvem mestu!

In ne pozabi! Če imaš kakršna vprašanja ali potrebuješ nasvet, nam lahko vedno pišeš na naših družbenih omrežjih ali na info@tummytox.si

Tvoja ekipa TummyTox <3

Izbrani izdelki za vas

-67%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 59,97 €
Ogled izdelka
-74%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 94,95 €
Ogled izdelka