»Ne iščem rešitev čez noč, ampak nekaj, kar bi me ves čas ohranjalo v formi!«

Energična, eksplozivna in samozavestna Alya je začela peti že kot majhna deklica. Še bolj kot po svojem edinstvenem vokalu pa je verjetno znana po samosvojem slogu in energičnih nastopih. Vendar vsa ta eksplozivna energija in neusahen navdih nista samoumevna. Za trdim delom stoji tudi skodelica čajev TummyTox.

Vedno nasmejana pevka se zaveda, da je v glasbenem biznisu dobra forma izjemnega pomena. Dobro počutje je namreč ključno za uspešne in energične nastope, inspiracijo pri pisanju novih pesmi in srečanja z oboževalci. »Za zdrav način življenja se mi zdijo pomembne predvsem štiri stvari: zdrava prehrana, gibanje, zdrave misli in ljubezen

»O izdelkih se vedno prej pozanimam, saj postavljam zdravje na prvo mesto”

»Vsak dan se prehranjujem zdravo. Pred časom sem obiskala naturopatinjo, ki je prav zame sestavila jedilnik. Sedaj se ga pridno držim in počutim se odlično. Seveda pa se včasih tudi pregrešim,« svoje prehranjevalne navade povzame Alya. Kadar je zelo zaposlena, si obroke pripravi za na pot, saj dobro ve, da se preskakovanje obrokov hitro maščuje.

Alya za svoje telo hoče le najboljše, zato prisega samo na kakovostne izdelke naravnega izvora. “Čaje TummyTox sem izbrala, ker so mi povsem pisani na kožo: vsebujejo naravne sestavine, ki mi pomagajo pri odplakovanju toksinov iz telesa, obenem pa imajo kul dizajn.”

»Želela bi imeti več časa za telovadbo«

Alya v svoje nastope vloži ogromno energije, zato se rada pošali, da je to njen fitnes. "Seveda bi želela imeti več časa za telovadbo. Non stop sem na poti, zato telovadim toliko, kolikor mi čas dopušča," prizna. Prosti čas rada preživlja v naravi, zato daje prednost športom na prostem, obožuje pa tudi sprehode. Tako ohranja lepo postavo, »poleg tega se po vadbi vedno počutim kot prerojena in polna energije«.

»Dobro je, da si včasih tudi s čim pomagamo pri odvajanju toksinov«

Čeprav se je Alya odkrižala večine nezdravih navad, se zaveda, da sta njeni največji težavi konstanten stres in neprespane noči zaradi številnih nastopov. Njen recept za ublažitev stresa in težav z neprespanostjo so pobeg v naravo, meditacija in počitek.

"Redno odvajanje toksinov iz telesa je tudi zelo pomembno. Dobro je, da si včasih tudi s čim pomagamo, na primer z zeliščnimi čaji," pojasni, kaj njej najbolj pomaga. Kot zagrizena privrženka naravnih rešitev, za temeljito čiščenje svojega telesa in ohranjanje lepe postave uporablja le TummyTox čaje. »Ne iščem rešitev čez noč, ampak nekaj, kar bi me ves čas ohranjalo v formi!«

Alya s čaji TummyTox pozdravi dan in se z njimi tudi poslovi od njega

Zdaj so čaji TummyTox postali del Alyine rutine – za energičen začetek dneva in za umirjanje pred spanjem. »So tako kot jutranje in večerno umivanje zob. Prečistijo me odznotraj, vem, da delam nekaj dobrega zase

Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 39,98 €
Ogled izdelka