Kako ustaviti napade lakote?

Trudiš se pojesti manj, vendar te preganjajo pretirana želja po hrani in neustavljivi večerni napadi lakote. Ko bi jih vsaj lahko imela pod nadzorom! Ne skrbi, lahko jih imaš. Pripravile smo ti nekaj nasvetov, kako imeti napade lakote pod skrbnim nadzorom!

1. Za vsak slučaj pripravi prigrizek

Če pretirana želja po hrani postane preveč nadležna, si pripravi nekaj lahkega, ko boš zopet hrepenela po nečem sladkem ali slanem. Torej kakšen osvežilen smoothie, navaden jogurt s svežim sadjem, temno čokolado - nekaj zdravega in zate okusnega.

2. Ne izloči maščob iz prehrane

Čeprav si na dieti, ohrani maščobe v svoji prehrani (seveda ne smeš pretiravati). Zakaj? Ker telesu zagotavljajo esencialne maščobne kisline in vitamine za ravnovesje in pravilno delovanje živčnega sistema ter splošno zdravje organizma.

3. Ko začutiš hrepenenje po hrani, se z nečim zamoti

Ko zopet občutiš tisto nezdravo hrepenenje po hrani, preusmeri pozornost, najdi alternativo: pojdi na sprehod, loti se kakšnega hišnega opravila, telovadi, klepetaj s prijateljico ... Počni karkoli, kar bo odvrnilo tvojo pozornost od hrane.

4. Če si ne moreš pripraviti obroka samo zase, si privošči manjšo porcijo

Če družinsko življenje od tebe zahteva, da pripravljaš obroke za celotno družino, ne skrbi, še vedno lahko shujšaš! Moraš si samo prilagoditi velikost porcije. Tako boš dobila za telo potrebna živila, ki ti bodo pomagala preprečiti hrepenjenje po hrani. Prav tako boš srečna, ker ješ v krogu svojih najbližjih.

Da pa ne bo telo občutilo majhnosti porcije, pred jedjo zaužij odličen zaviralec apetita. Ta bo pomagal, da boš sitost občutila prej. Eden izmed najboljših izdelkov za zaviranje apetita je sigurno Tummyccino, kava z Garcinio Cambogio, ki bo poskrbela za krotenje apetita skozi ves dan.

5. Ne sledi strogim dietam

Preveč nadzora nad svojo prehrano lahko vodi v pomanjkanje vitaminov, mineralov in ostalih pomembnih snovi v telesu. Posledica takšnega pomanjkanja lahko vodi v stradanje, telo bo v tem primeru hrepenelo po še več hrane, ti pa boš imela še večji apetit.

6. Ne izpuščaj obrokov

Logično, če izpuščaš obroke, uravnavanje tvojega apetita pade iz ravnovesja, pri naslednjem obroku pa poješ več. Optimalna rešitev so trije glavni in zdravi obroki na dan.

7. Ustvari si pravilo: ''Ne bom jedla pred ekranom!''

Prigrizki ob gledanju televizije ali pred računalnikom so nekaj povsem vsakdanjega za mnoge izmed nas, še posebej zvečer. Če želiš takšno razvado opustiti, si moraš ustvariti pravilo: ''Ne bom jedla pred ekranom!'' Vemo, težko je, ampak se izplača, saj bodo rezultati osupljivi!

Če se želiš popolnoma izogniti večernim napadom lakote, posezi po odličnem večernem zaviralcu apetita. Naš Night Burner Drink z okusom limete je tvoja najboljša izbira! Bonus učinek: izboljša kakovost spanca, podpira delovanje jeter in preprečuje nabiranje maščobe v telesu!

8. Predvidevaj svoje želje

Če veš, da vsak dan hrepeniš po prigrizkih, lahko s predvidevanjem to hrepenenje zmanjšaš. Pripravi si nekaj sveže zelenjave in sadja, jogurt ali čaj. Vzemi stvari s sabo v službo ali si jih nastavi v domačo pisarno ter jih počasi uživaj med delovnim časom.

In če res ne moreš reči NE ...

Če ti včasih spodleti in resnično ne moreš reči NE svojim majhnim razvadam, ne skrbi, saj obstaja rešitev! Flat Tummy Caps zmanjšajo apetit, spodbudijo metabolizem in pomagajo nadzirati telesno težo! Z njimi torej ne boš zašla s poti in lahko boš nadaljevala svojo pot do uspeha.

Izbrani izdelki za vas

KAVA ZA KURJENJE MAŠČOB
-50%
Akcijska cena 15,99 € Redna cena 31,98 €
Ogled izdelka