ZNANSTVENO DOKAZANO: V HLADNEJŠIH MESECIH SE ZREDIMO!

Poletja je konec, vendar to še ne pomeni, da lahko pospraviš kopalke v predal. Nič ti ne koristi, če se vsako leto znova trudiš izgubiti kilograme, ki so se nabrali skozi hladnejše mesece. Zakaj ne bi raje ostala fit skozi celo leto? Če že misliš, da je za to potrebno vložiti veliko truda, ti pa si zaposlena, se motiš.

SE TI ENOSTAVNO NE DA

Mogoče si preveč zaposlena s službo in študijskimi obveznostmi in ti zmanjkuje časa za to, da bi se ukvarjala še s tem, kako izgleda tvoje telo. Mogoče komaj čakaš, da po napornem dnevu prideš domov in poješ kosilo ali večerjo. Po vsej verjetnosti je ta obrok nezdrav in poln kalorij, po obroku pa bi se najraje sprostila in pogledala kakšno serijo.

Mogoče ti telovadba enostavno ne odgovarja. S takšnim načinom življenja se kilogrami hitro nabirajo. Kakorkoli, telovadba ima veliko pozitivnih učinkov na telo. Ne le, da ti pomaga pri izgubi odvečnih kilogramov in izboljšuje tvojo kondicijo, tudi počutila se boš boljše. Ni boljšega občutka kot to, da narediš nekaj dobrega zase in svoje telo!

DAN JE KRAJŠI

V času poletja si polna energije in dan traja dlje, vendar se ob koncu poletja dan skrajša. V posteljo se zato odpraviš prej, zjutraj pa raje še malo poležiš med toplimi odejami, preden se podaš novim zmagam naproti.

HRANA NAS POGREJE

Nič ne pomaga tudi, da se je pričela jesen in dejstvo, da se v hladnejšem vremenu hitreje zredimo. Za hitrejše pridobivanje kilogramov v takem vremenu je krivo predvsem to, da se želimo s hrano pogreti. Če je za poletje značilna lahka hrana, je za jesen in zimo ravno obratno. Nabiramo kilograme, da se pogrejemo, logično.

Raziskave so pokazale, da se v hladnejšem vremenu zredimo za okoli 2 do 3 kilograma! Se sprašuješ kako bi lahko združila okusno hrano a se obenem ne želiš zrediti za tista 2 kilograma? Potem beri naprej.

TO TE BO REŠILO!

Flat Tummy Caps ti na naraven način pomagajo do izgube nabranih kilogramov, saj zmanjšujejo občutek lakote, kar pomeni, da boš pojedla ravno toliko, da boš sita.

Kapsule vsebujejo Garcinio Cambogio, sadež, ki je znan po tem, da topi maščobe, z dodatkom kroma, vitamina C in hidroksicitrične kisline, pa so učinki garcinije močnejši. Flat Tummy kapsule ti pomagajo tako, da:

  • Zmanjšujejo občutek lakote
  • Spodbudijo metabolizem
  • Pokurijo odvečno maščobo
  • Nadzorujejo telesno težo
  • Ohranjajo raven sladkorja in maščobe v krvi

Izbrani izdelki za vas

-67%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 59,97 €
Ogled izdelka