7 super zabavnih vaj za oblikovano ritko

Želiš imeti do poletja oblikovano ritko in jo ponosno pokazati na plaži?

We got your back girl! Prižgi si kakšno dobro glasbo in sledi našim super vajam za oblikovanje zadnjice. Kmalu boš opazila neverjetne rezultate!

Za počepe smo že vse slišale! A na žalost dobri stari počepi ne bodo dovolj za res lepo oblikovano zadnjico, kakršne so tiste, ki jih vidiš na instagramu! Ta dekleta se za svoj videz zares trudijo!

Ampak ne skrbi, to ni nobena skrivnost in tudi ti lahko imaš takšno, le prave vaje moraš izbrati! Na začetku bo morda težko, ker tvoje telo ni navajeno na te vrste vaj, če pa jih delaš redno (tj. vsaj 2-krat na teden - zaželeno je sicer več, a za začetek je tudi 2-krat dovolj), boš opazila rezultate preden jih boš pričakovala. Bring that booty ON!

Da bi ti olajšale delo, smo malce raziskale in ti pripravile najboljše vaje, ki se osredotočajo prav na zadnjico.

1. Dviganje bokov

Lezi na hrbet z upognjenimi koleni in stopali na tleh. Pazi na svoje dihanje. Ko izdihneš, stisni zadnjico in dvigni boke čim višje. Ko se spustiš, vdihni. Zadnjico spusti skoraj do tal, vendar ne čisto (tal se ne smeš dotakniti). Vajo delaj 30 sekund s 4 ponovitvami. Med vsako ponovitvijo naredi kratek 10-sekundni odmor.

2. Stopanje na klopico

Poišči malce višjo klop (stol je previsok, poskusi najti nekaj nižjega). Z eno nogo stoji na klopici, z drugo nogo pa se odrini in jo kolikor moreš dvigni za seboj. To naredi 10-krat z vsako nogo in ponovi 4-krat. Med vsako ponovitvijo naredi kratek 10-sekundni odmor.

3. Dviganje bokov z eno nogo

Lezi na hrbtu z upognjenimi koleni in stopali na tleh. Eno nogo iztegni. Pazi na svoje dihanje. Ko izdihneš, stisni zadnjico in dvigni boke čim višje. Ko se spustiš, vdihni. Zadnjico spusti skoraj do tal, vendar ne čisto (tal se ne smeš dotakniti). To vajo delaj 30 sekund z eno nogo, in 30 sekund z drugo. Vajo ponovi 4-krat. Med vsako ponovitvijo naredi kratek 10-sekundni odmor.

4. Počep + dvig na prste

Naslednja vaja je dopolnjen počep. Ni zapleteno, a deluje! Dejansko delaš navadne počepe, ko pa si v položaju počepa, se dvigneš še na prste. To naredi 10-krat in ponovi 4-krat. Med vsako ponovitvijo naredi kratek 10-sekundni odmor.

5. Brca nazaj

Postavi se na vse štiri, kolena naj bodo narazen, zapestja pa položi nekoliko naprej od ramen. Kolena pokrči pod kotom 90 stopinj in z eno nogo “brcni” čim višje nazaj, tako da boke ohraniš v enakem položaju. To vajo delaj 30 sekund z eno in 30 sekund z drugo nogo. To ponovi 4-krat. Med vsako ponovitvijo naredi kratek 10-sekundni odmor.

6. Bočna hoja v počepu

Postavi se v položaj počepa in hodi bočno, 15 korakov v desno in 15 v levo. To ponovi 4-krat. Med vsako ponovitvijo naredite kratek 10-sekundni odmor.

7. Stranski dvig noge leže

Postavi se na bok, na eno roko in eno nogo. Kolena pokrči pod kotom 90 stopinj in kolikor lahko dvigni eno nogo skupaj z boki. To vajo delaj 30 sekund, nato se obrni na drugo stran in isto naredi še z drugo nogo. To vajo ponovi 4-krat s kratkimi odmori med vsako ponovitvijo.

 

Poskusi Booty Tone, za hitreje oblikovano zadnjico!

Kapsule Booty Tone reprogramirajo maščobne celice in preprečujejo njihovo kopičenje. Delujejo tako, da aktivirajo hormon suhih, ki spodbuja kurjenje maščobe na predelu trebuha in ti pomagajo lažje in hitreje oblikovati zadnjico!

Klikni in odkrij več!

 

Razkrivamo ti skrivnost popolnih Instagram ritk ...

Dekleta na Instagramu imajo poleg pravih vaj in malo pomoči še en trik, ki jim pomaga, da hitreje dosežejo kar najlepše oblikovano ritko ... In to ti z veseljem razkrivamo danes! To je Booty Band elastika za vadbo <3 ta daaaa!

Z njo bo sicer vsaka vaja nekoliko težja, vendar se učinki in rezultati podvojijo! Gre za omejeno izdajo, zato si zagotovi svojo še danes, preden zaloga poide!


Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 39,98 €
Ogled izdelka