Samska ali ne, to valentinovo nameni razvajanju

Drage naše lepotice, bliža se dan zaljubljencev ... vendar ne glede na to, če si srečno samska ali srečna v dvoje, želimo, da ta dan nameniš sebi in ljubezni do sebe!

Kaj točno imamo v mislih, preberi v nadaljevanju ...

Vse vemo, kako lep je ta dan, če ga preživimo z nekom, ki ga imamo rade, lahko pa je popolna katastrofa, če smo na ta dan same.

Letos bomo obrnile ploščo. Letos se za valentinovo zaljubi sama vase! Pripravi si nepozaben dan, razvajaj se, delaj tisto, za kar ponavadi nimaš časa! Najboljše je, če valentinovo pride na nedeljo, da lahko cel dan (ali vsaj del dneva) rezerviš samo zase.

Dan začni s svojim najljubšim zajtrkom, odnesi si ga v posteljo ali na kavč ter zajtrkuj ob gledanju svoje najljubše serije. Pripravi si sproščujočo kopel ali stopi pod tuš ter uživaj ob prižganih dišečih svečkah. Razvajaj svoje telo, privošči mu lepotni tretma, za katerega drugače ne najdeš časa.

Pojdi na kratek sprehod, ne gleda na vreme. Naredi nekaj dobrega za svoje telo, pobegni v naravo, sprosti se, vdihni sveži zrak in občuduj živali in rastline, ki nam jih ponuja ta planet!

 

Napiši si ljubezensko pismo! Priznaj si, kako super oseba si, napiši, kaj vse občuduješ pri sebi in zakaj si ponosna nase!

Če pa premoreš toliko ljubezni, da jo enostavno moraš deliti z drugimi, pokliči mamo ali najboljšo prijateljico (če si samska) in jim podari cvetje ali majhno darilce pozornosti. Pokaži jim, koliko ti pomenijo - širi ljubezen!

Ampak največ ljubezni podari sama sebi. Naš TummyTox moto je "In Love with your Body, In Love with your Life" ... in tega ti iz srca želimo. Želimo, da boš zaljubljena sama vase, saj si edinstvena, lepa, pametna, močna in želimo, da se tega zavedaš!

Poskrbi zase, ne samo na ta dan, ampak vse dni v letu!

Poskrbi za svoje telo, zdravje, lepo postavo, me pa ti bomo pri tem pomagale, ker smo vendarle ženske in najboljše vemo, kaj ženske potrebujejo!

Izberi najboljši paket zase!

Začni uresničevati svoje sanje o vitki postavi s paketom Popolna preobrazba. Ta paket ničesar ne prepušča slučaju - z njim boš poskrbela za hidracijo in ohranila ali pridobila top postavo!

Vsebuje odlične kapsule Flat Tummy Caps z Garcinio Cambogio, ki zavirajo apetit in zmanjšajo nabiranje maščob. Skinny Me Tea je okusen čaj, ki na naraven način pospeši proces kurjenja maščobnih oblog tako, da spodbudi metabolizem k učinkovitejšemu delovanju. Ko pa potrebuješ dodatno energijo, si pripravi Fat Burner napitek, ki tvojo maščobo pretvarja v energijo!

Ob nakupu paketa Popolna preobrazba prejmeš Elastiko za vadbo, Shaker in Motivacijski dnevnik popolnoma BREZPLAČNO!

Izbrani izdelki za vas

-74%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 94,95 €
Ogled izdelka