MARTINA: VEDNO ZVESTA TUMMY TOX-U

Drage Tummy punce, do danes smo vam predstavile že veliko izkušenj naših zadovoljnih Tummy punc, sedaj pa bomo pustile, da se Martina (ki je z nami že od začetka) predstavi sama!

Verjamemo, da se boste tudi ve našle v njeni zgodbi...

Zdravo! Moje ime je Martina Sabljan, stara sem 26 let. Študirala sem novinarstvo, igram violino in se ukvarjam s petjem, saj je glasba za mene vse – je ljubezen.

Poleg tega, rada berem, se učim, rekreiram (imam kolo z imenom Violeta, ime pa je dobilo po njegovi vijolični barvi), trenutno pa treniram tudi sama doma in sicer po fitnes programu.

ŠTUDENTSKO ŽIVLJENJE MI JE PRINESLO DODATNE KILOGRAME

V času študija sem pridno nabirala kilograme (tako to gre, hehe), ko pa sem pred dvema letoma končala faks, sem opazila, da se mi je celodnevno sedenje na predavanjih in hrana v menzi usedla v glavo (no, bolje rečeno, v trebuh).

Takoj sem začela iskati izdelek, ki bi mi res dobro prečistil telo in pospešil hujšanje, nekajkrat sem se odpravila tudi v fitnes, v glavnem pa sem jedla vse, kar sem sama skuhala; in nasvidenje menze.

PRED LETOM DNI SEM ODKRILA TUMMYTOX IN OD TAKRAT SEM ZVESTA UPORABNICA!

Pred enim letom sem začela uporabljati TummyTox paket čajev Daily Kick & Sleep Tight Tea, Slimbioticse, encime, pa še predober jagodni Cleanse Drink... V glavnem, resnično veliko sem preizkusila in vedno se zvesto vračam blagovni znamki, vendar pa vedno kupim tudi nekaj, kar še nisem preizkusila.

POPOLNI IZDELKI ZA VSAKO TEŽAVO

Trenutno uporabljam Tummy Slimming gel proti celulitu (prelep rdeč gel) in dva paketa čaja Skinny Me Tea. Čaj pijem enkrat na dan, popijem pa ga takoj po zajtrku. Do sedaj je vse tako, kot mora biti in moj želodec je pod nadzorom. Vedno sem potrebovala nekaj novega, da mi pomaga pri napihnjenosti in hitrejši prebavi, s temi izdelki pa sem resnično zadovoljna. Cene so dostopne, poleg tega pa sem vedno lovila super sezonske akcije in popuste, tako da se ne morem pritoževati.

Všeč mi je, da imajo vedno nove izdelke, jaz pa ne bi bila jaz, če ne bi vse preizkusila.

ŽIVIM BOLJ ZDRAVO IN SKRBIM ZA SVOJE TELO

Seveda, poleg take pomoči telesu, je potrebno tudi telovaditi, saj se le tako dobi rezultate, ki jih želimo. Izdelki delujejo od znotraj, od zunaj pa je potreben nek fizični napor, da je vse tako, kot mora biti. Trudim se čim več gibati in čeprav je moja služba pretežno sedeča, skušam nekako usklajevati oboje.

PUNCE, TO MORATE PROBATI!

Me punce moramo biti zaveznice in deliti izkušnje, saj nas ima večina podobne težave. Zato se je lažje boriti skupaj <3