Veronica: "TummyTox in jaz sva najboljši par!"

Veronica je prava superženska. Je lastnica online trgovine, zraven pa študira še poslovno psihologijo. S tako napornim urnikom, resnično težko najde čas za teovadbo in načrtovanje zdravih obrokov. Le kdo bi ji zameril?

Veronica: “Sebe sem morala postaviti na prvo mesto”

“Vedno mi je bilo pomembno imeti zdrave navade. Včasih sem se redno ukvarjala s športom, vendar sem sčasoma imela vedno manj energije in časa, da bi skrbela za svoje telo.” Znašla se je v začaranem krogu.

Veronica se je v svojem telesu začela počutiti slabo. “Moj trebuh je bil vedno večji. Opazila sem, da sem se zelo hitro utrudila, skrbelo pa me je tudi moje zdravje. Usklajevanje službe in študija je zelo naporno, zato sem morala sebe postaviti na prvo mesto.

Nekega popoldneva je prišla do spoznanja. “Gledala sem slike iz časov, ko sem še redno telovadila. Nisem mogla verjeti, kako dobro sem izgledala. Takrat sem se odločila, da je čas, da si povrnem tisto super postavo,” nam pove Veronica.

“Vedela sem, da poleg telovadbe in diete, potrebujem še nekaj dodatnega,” prizna. Na Instagramu je odkrila TummxTox in začela raziskovati. “Presenetile so me vse naravne sestavine in široka ponudba izdelkov. Izbrala sem Slim Detox paket. To je bila najboljša odločitev, ki sem jo kdajkoli sprejela!”

Ta 2-fazni program je bil oblikovan z namenom, da pripraviš svoje telo na hujšanje in končno dosežeš učinkovite rezultate!

1. faza – čiščenje in regeneracija

Veronica je začela svoje TummyTox potovanje z Daily Kick & Sleep Tight čaji, s katerimi je hitro opazila prve učinke: “Prve rezultate sem opazila že po 1 tednu uporabe Daily Kick & Sleep Tight čajev. Pila sem jih z namenom priprave svojega telesa za bolj intenzivno razstrupljanje in hujšanje z drugimi izdelki.”

V prvem tednu so TummyTox čaji dvignili raven Veronicine energije in ji pomagali očistiti in regenerirati telo: “Po 7 dneh sem bolje spala, zjutraj nisem imela težav z bujenjem in moj trebuh ni bil več tako napihnjen, kot je bil prej.” Veronica je bila pripravljena na naslednji korak!

2. faza – oblikovanje telesa

Po fazi čiščenja je bil čas, da Veronica oblikuje svojo sanjsko postavo. Za odpravljanje odvečne vode iz telesa je pila Draining Drink, ki ji je hkrati pomagal tudi pri razstrupljanju jeter in odpravljanju celulita. Happy Enzymes so izboljšali njeno prebavo in absorpcijo hranil. Slimbiotics pa so pomladili njeno črevesno floro in ji pomagali premagati napihnjenost.

S pomočjo teh izdelkov, je brez posebnega truda shujšala. “Počutim se lahkotno, imam več energije in bolje spim. Najboljši del pa je seveda, da sem izgubila odvečno težo!

“TummyTox in jaz sva popoln par”

Zdaj je Veronicina motivacija na višku in je na dobri poti, da si povrne svojo sanjsko postavo. S podporo TummyToxa je to bolj enostavno, kot kadarkoli! “Ne čutim več želje po čokoladi. Včasih sem pojedla tudi 2 čokoladi na dan. Danes brez slabe vesti vzamem le kakšen kakšen košček čokolade. TummyTox in jaz sva popoln par,” pravi smeje.

In kakšna je prihodnost naše poslovne punce? ”Sem na začetku svoje shujševalne poti, vendar že zdaj vidim neverjetne rezultate. Zanima me, kakšni bodo končni rezultati!” No, Tummy punce lahko z zagotovostjo trdimo, da bo Veronica dosegla vse, kar si zamisli.

Izbrani izdelki za vas

-64%
Akcijska cena 8,99 € Redna cena 24,99 €
Ogled izdelka