Dostava v 2-3 delovnih dneh.

100% garancija na zadovoljstvo.

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

DARILO: Tummy steklenička BREZPLAČNO za vse nakupe nad 30 €!

Brezplačna pomoč: 080 99 82

Blog

VIOLETA: "Uresničile so se mi sanje - shujšala sem!"

Zadrževanje vode, nepravilna prehrana, menopavza in številne druge stvari lahko vplivajo na težo, razpoloženje in samozavest žensk. To zgodbo poznamo, nekatere jo lahko celo živijo. Predstavili ti bomo ljudi, ki so bili sprva zelo skeptični do naših izdelkov, ko so jih preizkusili, pa so bili izjemno navdušeni! 

Moje potovanje do TummyToxa

Violeta je 48-letna gospa in njena zgodba, tako kot mnoge druge, opisuje precej težko pot v boju z odvečno težo in samozavestjo.

"Moje ime je Violeta in imam 48 let. Najprej moram omeniti, da imam hipotiroidizem (prekomerno proizvodnjo ščitničnega hormona), trpim zaradi nespečnosti in sem v menopavzi že 18 let. Dolga leta sem se borila z neurejeno prebavo in zastajanjem vode. Po zdravljenju z vitamini zaradi omenjenih težav, sem pridobila kar nekaj kilogramov."

Neuspešni poskusi hujšanja

"V prvi fazi sem poskusila z različnimi strogimi dietami ... ni mi uspelo. Poskusila sem s prehranskimi dodatki, s katerimi sem iz telesa odvajala odvečno vodo. To pa je sčasoma vplivalo na moje ledvice. Bila sem popolnoma razočarana."

TummyToxu se lahko zahvalim, da sem našla smo sebe

"Jeseni 2017 je hčerka na spletu naletela na TummyTox. Naročila mi je čaj za podnevi in ponoči. Po nekaj dneh sem opazila zmanjšanje apetita, redno prebavo in miren spanec. Seveda nisem toliko hrepenela po hrani in nisem jedla toliko kot prej. Uspelo se mi je znebiti trdovratnih odvečnih kilogramov."

Vedno zvesta roza barvi

"V zadnjih 2 letih sem preizkusila več izdelkov TummyTox in sem popolnoma zadovoljna z učinki, ki jih opažam z njihovo pomočjo. Iz hvaležnosti sem izdelke TummyTox priporočila prijateljem in se odločila, da bom svojo izkušnjo delila z drugimi."

Tummy shujševalni čaji

Najbolj prodajani čaji za pomoč pri hujšanju in razstrupljanju ter za vitko postavo brez napihnjenosti.

Tummy shujševalni čaji -62%

Redna cena: 64,97 €

Vaša cena: 24,99 €

× Zapri

Katere izdelke je uporabljala Violeta?

Violeta je začela s čajema Daily Kick & Sleep Tight, nato pa dodala še čaj Skinny Me Tea in Slimbiotics kapsule!

2x Skinny Me Tea

Čaj, ki pomaga topiti maščobe, prepreči njihovo nabiranje in daje energijo.

2x Skinny Me Tea -60%

Redna cena: 39,98 €

Vaša cena: 15,99 €

× Zapri

Nazaj na blog