Weronika: Kako mi je TummyTox izziv spremenil življenje

“Teža nikoli ni imela vpliva na moje življenje. Nisem se obremenjevala s tem, kaj si o meni mislijo drugi, saj sem bila zadovoljna sama s sabo. No, dokler sem bila zadovoljna sama s sabo,” priznava Weronika. Pomembna prelomnica pa je bil zanjo dan, ko je tehtnica pokazala skoraj 70 kilogramov. “V ogledalu sem začela opažati teh dodatnih 15 kg in to je bila zame kritična točka.” Weronika je nizke postave in vedno je bila drobna, zato je bila prva reakcija gromozanski šok. “Kako se je to lahko zgodilo, kdaj, in kako je mogoče, da mi oblačila  ... niso več prav?!” jo je zajela panika.

Osebne težave in stres = kompulzivno prenajedanje

"Na prvem mestu sem predvsem mama. Imam skoraj triletnega sina Jakuba, ki je pravi razgrajač, in 5-letno hčerko Amelio,“ pripoveduje Weronika. Odvečni kilogrami so se pojavili hkrati z osebnimi težavami - “Kot je to v življenju običajno, so se pojavile partnerske in zdravstvene težave. “ Weronikina hči se je rodila s srčno napako, zato je predana mama morala ostati z njo doma med okrevanjem. “Borili smo se, da bi Amelia začela dihati skozi nos namesto s pomočjo traheotomije, pogosta bivanja v bolnišnici - na vse to sem običajno reagirala tako, da sem se zatekla k hrani.”

Vračanje k nekdanji postavi je bilo za Weroniko pot k življenjskemu ravnovesju in boljšemu razpoloženju.

Weronika je sprejela TummyTox izziv

Mama dveh otrok je aktivna uporabnica socialnih omrežij. “Nekje na Instagramu sem zagledala slogan ‘Sprejmi TummyTox izziv.’ Bila sem radovedna in odločila sem se, da poskusim. Rekla sem si, da ne morem izgubiti ničesar, lahko pa spet najdem samo sebe. Lahko rečem, da TummyTox ni padel z neba, ampak z Instagrama,” se pošali Weronika.

Prijavila se je na TummyTox izziv in se lotila diete, ki so jo pripravili naši strokovnjaki, upoštevala je tudi naše nasvete za zdravje. “Ni bilo lahko, saj se je izkazalo, da sem se že zelo navadila na sladkarije, hitro hrano in velike porcije. To sem opazila šele, ko sem začela spreminjati svoje prehranske navade.”

Weronika: “Po nekaj tednih je tehtnica pokazala 10 kg manj!”

Nekaj dni po začetku izziva se je Weronika odločila, da se še dodatno oboroži z izdelki TummyTox. “Izdelke sem naročila, ko sem ugotovila, da mi že sama dieta pomaga. Počutila sem se bolje, lažje, zakaj si torej ne bi še dodatno pomagala,” pojasni svojo odločitev. “Naročila sem paket čajev Daily Kick &Sleep Tight, ki se je izkazal kot izjemna pomoč - izguba teže je bila enaka, počutila pa sem se povsem drugače.” Weronika pripoveduje o prednostih, ki jih je prineslo pitje čajev DailyKick &SleepTight - “Lažje sem vstajala iz postelje, bolje sem se naspala, bila sem polna energije in tudi treningi so postali lažji in bolj prijetni. Trebuh je kljub počasnemu izgubljanju kilogramov postajal raven in iz dneva v dan sem se počutila bolje."

Naravne rešitve in celovita skrb za telo so vrednote, ki so blizu tako ekipi TummyTox kot tudi Weroniki -”Izdelki so mi postali všeč, ker njihova filozofija ni bila “shujšaj takoj, a s stranskimi učinki.

Kakšni so bili učinki? “Z izdelki in nasveti TummyTox sem v nekaj tednih izgubila 10 kg,” pravi. Weronika je začela s čaji, potem jim je dodala še dva izdelka za podporo presnovi in za pomoč fizični aktivnosti – Fat Burner Drink in Carni Fit. “TummyTox mi je zelo pomagal ne samo z izdelki, ampak tudi z vsakodnevno podporo. Včasih je tako, da naletimo na kakšno stvar na pravem mestu ob pravem času, nekaj takega je bil zame oglas za TummyTox izziv.”

Nazaj k zdravim navadam

TummyTox me je opomnil, da ne smem zanemarjati sama sebe in da moram nekje globoko v sebi misliti nase, še posebej, ker te vrednote poskušam posredovati tudi drugim ženskam in mamam.“

“Še naprej vzdržujem zdrav življenjski slog, čeprav se kdaj pregrešim, vseeno pa skrbim za ravnovesje in zmernost. Seveda ni bilo lahko. Zgodilo se mi je že, da sem hotela pojesti vse, čisto vse! Ampak takoj sem pomislila: Hej, samo malo … Pridno upoštevaš nasvete in recepte iz e-mailov, piješ ogromno vode, uporabljaš prehranske dodatke TummyTox, zdravo ješ in se bolje počutiš … zdaj pa bi vse to zapravila?! Ne, nikoli!”

Sodelovanje v TummyTox izzivu je Weroniki pomagalo oblikovati zdrave navade, ki so se do zdaj izplačale. “Zdaj imam močno voljo in nadzor nad tem, kaj jem in kako jem. In če kakšen dan pretiravam pri hrani, vem, da morajo biti moji obroki naslednji dan lažji - temu rečem “kalorični detoks.”

Weronika: “Spet sem se našla”

Vprašali smo Weroniko, kako je srečanje s TummyTox vplivalo na njeno življenje in ali je opazila kakšne dolgoročne učinke. Prepričani smo, da njene izkušnje lahko spodbudijo in postanejo navdih za veliko žensk, ki se spopadajo s podobnimi težavami kot ona. “Predvsem sem spet našla samo sebe. Ugotovila sem, kdo sem, in se spomnila, da vedno poudarjam, da nobena od nas ni samo mama ali gospodinja. Sem tudi ženska! In moram se dobro počutiti v svojem telesu in se zavedati, da je moje telo nekaj svetega in da mu pripada le najboljše.”

“Samozavest se je vrnila, prav tako širok nasmeh in seksapil, ki sta za trenutek izginila, ko sem imela krizo zaradi vseh nakopičenih kilogramov. Rada se imamo takšno, kot sem.”

Preizkusi Weronikin način

Weroniko sta pri njeni preobrazbi najprej podpirala čaja Daily Kick in Sleep Tight, ki sta očistila in regenerirala njeno telo, kasneje pa napitek Fat Burner Drink in kapsule Carni fit.

Pri TummyTox verjamemo, da si vsaka ženska zasluži naravno in celovito podporo, zato je komplet Daily Kick & Sleep Tight zdaj na voljo po posebni, promocijski ceni. Z njima boš v naslednjih 20 dneh in 20 nočeh ponovno zagnala svoje telo, ga temeljito očistila, okrepila in pospešila svoj metabolizem. Poizkusi in se prepričaj, kako preprosto je to!

Fat Burner Drink je napitek na osnovi naravnih rastlinskih ekstraktov, ki pospeši metabolizem, pri tem pa učinkovito podpira fizično aktivnost in okrepi njene učinke.

Carni Fit je najčistejša oblika L-karnitina, ki pomaga spremeniti maščobo v energijo in pospeši kurjenje maščobnega tkiva in regeneracijo mišic.

Izbrani izdelki za vas

-64%
Akcijska cena 8,99 € Redna cena 24,99 €
Ogled izdelka