Z regratom nad celulit

Dolga zima se počasi končuje in nastopil je čas za detoks pred začetkom prave pomladi! Pri razstrupljanju telesa si lahko pomagamo tudi z divjimi rastlinami, ki jih najdemo v prebujajoči se naravi. Ena izmed njih je vsekakor regrat! Poglejte si nekaj naših najboljših nasvetov!

Naravno in učinkovito

Hrana je eno najmočnejših in najučinkovitejših orožij proti celulitu. Zagotovo ste že slišali, da obstaja hrana, ki spodbuja izločanje vode iz telesa. Eden izmed teh naravnih in divjih živil z anti-celulitnimi učinkovinami je regrat (taraxum officinale), bogat z minerali in vitaminom A. Blagodejno vpliva na jetra, pomaga pri slabokrvnosti, niža raven sladkorja v krvi, deluje protivnetno in protivirusno. Regrat je užiten skoraj v celoti, najdemo ga v juhah, solatah in čajnih mešanicah. 

Za vedno se znebite pomarančne kože

Če nam življenski ritem ne dopušča dovolj časa, da bi sami nabrali dovolj regrata, boste tudi v napitku Draining drink našli vse sestavine, ki jih nutricionisiti priporočajo kot izredno učinkovite v boju proti proti celulitu. O uspehu napitka Draining drink priča ogromno število zadovoljnih strank. Kar ga napravi najbolj učinkovitega med drenažnimi napitki, je njegova sestavina  CactiNea™. Klinično dokazano je, da CactiNea™ zmanjša odvečno količino vode, ki se nabira v telesu, celo do 27 %, vendar telo ob tem ne izloča pomembnih mineralov. S tem veliko prispeva k dobremu delovanju limfnega sistema.

CactiNea™, ekstrakt regrata in vinske trte so popolna kombinacija v boju proti zadrževanju vode v telesu. Še več, spodbujajo prebavo in pospešujejo izgubljanje kilogramov.

Kako deluje Draining drink?

Napitek Draining drink ponastavi delovanje limfnega sistema in pospeši izločanje vode in toksinov iz telesa. Istočasno čisti jetra in prebavni trakt. S takim delovanjem Draining drink topi maščobe, zmanjšuje telesno težo in učinkovito odpravlja celulit.

Kako začeti?

Priporočamo vam, da si napitek pripravite že zjutraj. Tako boste imeli od njega koristi čez cel dan. Na ta način bo napitek vplival na vaše telo, ki bo začelo izločati odvečno vodo, ki se je v njem nabirala skozi vsa leta.

Napitek Draining Drink priporočamo vsem, ki želijo izgubiti težo brez odrekanj!