ZAJTRK ZA DAN, POLN ENERGIJE

Po jutru se dan pozna, zato ga začni z odličnim zajtrkom. Zate smo zbrale nekaj okusnih in zdravih receptov, ki ti bodo pomagali, da bo v nov dan stopila s polno energije.

Se vsako jutro sprašuješ, kaj jesti? Ko se zbudiš si zaspana, mudi se ti v službo in zadnja stvar, na katero pomisliš, je zdrava prehrana. Ampak če si želiš lepo telo in energijo skozi cel dan, je mogoče čas, da začneš razmišljati tudi o zdravem zajtrku.

Statistika kaže, da kar 90% ljudi, ki so shujšali in ohranili to težo več kot 1 leto, zjutraj poje zajtrk.

Sadni muesli

Izjemno lahka in hitra ideja za zajtrk. Zmešaj skledo navadnih ovsenih kosmičev z jogurtom, semeni, oreščki in suhim ali svežim sadjem.

Priporočamo, da kosmičem dodaš jagode, saj izboljšajo krvni pretok, hkrati pa telesu zagotovijo antioksidante.

Skuta s sadjem, medom ali marmelado

Zmešaj 150 g skute s svežim sadjem in dodaj žlico medu ali marmelade. Če je skuta preveč suha, ji lahko dodaš malo smetane ali mleka, jo zmiksaš in dobila boš okusno kremo.

Skuta ima koristne učinke na prebavo in živčni sistem, prav tako pa vpliva na tvorbo krvnih celic. 

Jajce z gobami in špinačo

Popeci gobe, špinačo pa lahko pustiš svežo ali pa jo po želji tudi na hitro prepraži. Speci še jajce in zajtrk je končan. Ta zajtrk ti bo vzel med 5 in 7 minut, z njim pa boš kar skočila v nov dan.

Raziskave so pokazale, da špinača ohranja normalno delovanje možganov in spomina. Ker jajca vsebujejo žveplo, tako poskrbijo za hitrejši metabolizem in pomagajo kuriti maščobo.

Povsem novi Draining Drink Intense

Za še boljši začetek dneva pa preizkusi še naš NOVI in IZBOLJŠANI Draining Drink Intense, ki bo poskrbel, da se boš znebila odvečne vode in toksinov iz telesa, hkrati pa bo poskrbel za celodnevno energijo.

Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 49,98 €
Ogled izdelka