3 razlogi, zakaj diete ne delujejo. In – kaj zares deluje.

Na vrhu seznama stvari, ki jih ne všečkamo, so različne diete. Večno odrekanje, večno štetje kalorij, večno sanjarjenje o hrani. In kar nas najbolj jezi je, da sploh ne delujejo! Te zanima, kaj zares deluje?

Torej, omenili smo 3 razloge, zakaj diete ne delujejo. Vedno so isti in njihov rezultat je vedno jo-jo učinek: kilograme pridobimo nazaj, pogosto še več kot prej.

1. Metabolizem se upočasni (telo manj kuri)

Najhujša posledica običajnih diet je upočasnitev metabolizma. Telo se prilagodi na stradanje tako, da z manj hrane opravi več dela. Kaj to pomeni zame in zate? Enako pojem, hitreje se redim. A-a, to ne bo šlo!

2. Težko se jih je dolgoročno držati (ne moremo se večno odrekati)

Kdorkoli je bil kdaj na dieti ve, o čem govorimo. »Prepovedana« hrana še nikoli ni tako dišala, kot takrat, ko si na dieti. In, priznajmo si, pri vseh teh kulinaričnih festivalih in čaščenju hrane moraš res biti robot, da se uspeš nadzirati!

3. Pomanjkanje motivacije (padec energije in brezvoljnost)

Ah ja, ta pa je tesno povezan s prvima dvema. Dieta nas izcuza, ožame, zdela. Komaj čakaš, da boš spet kaj konkretnega lahko pojedla (solata ne šteje) – da ti spet steče kri po žilah. Kot rečeno, telo varčuje z energijo, tako da – »sorry, low battery« (op. p: žal, nizka raven baterije).

Ali sploh kaj deluje?

Si kdaj pomislila na čaj? Daily Kick & Sleep Tight Tea je paket okusnih čajev, ki te bodo prečistili, poleg tega pa bodo še kurili tvoje maščobe

Daily Kick Tea je čaj, s katerim lastne maščobne oblogice uporabiš za energijoČaj Sleep Tight pa te bo popeljal v sladke sanje in aktiviral razstrupljanje telesaZ njihovo pomočjo se telo čez noč razstrupi, regenerira in te pripravi na nov dan - brez stresa in napihnjenosti.

Ob naročilu Daily Kick & Sleep Tight Tea prejmeš darilo: multivitaminske medvedke >>

Izbrani izdelki za vas

-63%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 67,97 €
Ogled izdelka