Novoletne zaobljube 2020 ... ni še prepozno!

Verjetno si se znašla v isti situaciji kot mi … poletja je konec in glede na situacijo bomo tako ali tako večino časa preživeli zaprti v hiši … torej koga briga, kako izgledamo …

Ampak ne sme nam biti vseeno! Dejstvo, da se nekaj časa ne bomo kazali v poletnih oblačilih, ne sme biti razlog, da zanemarimo svoj videz.

Se spomniš svojih novoletnih zaobljub? Mogoče ti ni uspelo izpolniti vseh, vendar boš sedaj imela dovolj časa, da do konca leta dosežeš vse svoje cilje.

Samo pomisli – če sedaj nehaš paziti na svoj izgled, se bo drugo poletje težje vrniti v formo, mogoče ti ne bo niti uspelo! Letos to navado opusti in nadaljuj s ciljem, da oblikuješ svojo postavo in jo tako tudi ohraniš. Poskrbi za svoje telo ZDAJ, mi pa ti bomo pomagali rešiti težave, zaradi katerih ženske najpogosteje ne morejo shujšati!

Zakaj ženske tako težko shujšajo?

Ne, to ni le plod tvoje domišljije, ženske shujšamo težje kot moški. Razlogi za to se najpogosteje skrivajo v naših telesih, tako da če ti iz kakršnegakoli razloga ni uspelo doseči ciljev za leto 2020, ti bomo danes ponudile rešitev za vsako težavo!

Upočasnjen metabolizem?

Če imaš pogosto upočasnjen metabolizem, verjemi, da nisi edina. Moški imajo več mišic od žensk in ker mišice porabijo več kalorij kot maščobe, imajo tudi hitrejši metabolizem – študije so pokazale, da je kar od 3 do 10 odstotkov hitrejši!

Toda počasen metabolizem ni razlog, da bi se odrekla svojim ciljem! Z našim čajem Skinny Me lahko na preprost način pospešiš metabolizem. Dovolj je le ena skodelica čaja na dan. Čaj bo poteg tega, da pospeši metabolizem, prav tako odplaknil toksine iz telesa, kar bo pospešilo hujšanje, saj njegova glavna sestavina, čaj Puerh, topi maščobe.

Ne moreš nadzirati lakote?

Si opazila, da si po vadbi lačna? Prepričane smo, da imaš toliko teka, da bi lahko pojedla vse, kar je v hladilniku! To je zato, ker se je nivo hormona grelina, ki do možganov pošlje sporočilo, da si lačna, po vadbi povečal. Medtem ko seje nivo hormona leptina, ki možganom sporoča, da si sita, po vadbi popolnoma umiril.

Znanstveniki domnevajo, da je to povezano z bitom našega telesa –plodnostjo in vzdrževanjem naše vrste – torej naraven način bojevanja ženskega telesa proti pomanjkanju energije. To je torej nekaj, kar je v naši naravi in temu se ne moremo izogniti.

Druga težava, ki jo ženske pogosto občutimo, je čustveno prenajedanje. Prepričane smo, da ti je izraz poznan, ker vse hrepenimo po nečem sladkem, slanem ali mastnem, ko imamo slab dan in se prepiramo s prijatelji ali fantom.

Znanstveniki so opazili še eno stvar, ki se ponavlja pri ženskah ... medtem ko smo samske, smo zelo previdne, kaj jemo, ko pa stopimo v zvezo, začnemo jesti velike porcije kot naši partnerji!

Ker sta obvladovanje lakote in velikost porcij pri ženskah največja težava, imamo odlično rešitev, ki ti bo pomagala nadzirati lakoto in začeti topiti maščobe: Slim Tummy kapsule.

Hitro odnehaš?

Da, to je lahko velik problem ... zastavimo si cilj, začnemo telovaditi ali sledimo dieti, potem pa se temu zelo hitro odrečemo. Ker je vedno nekaj ... Imam veliko dela, se ne počutim dobro, danes ima prijateljica rojstni dan in ne morem se upreti tej slastni čokoladni torti ...

Kako vse skupaj spremeniti? Začni voditi dnevnik! Študije so pokazale, da lahko vodenje prehranskega dnevnika podvoji rezultate hujšanja. Zate pa imamo še nekaj boljšega – Motivacijski dnevnik! Vanj lahko zapišeš svoje cilje, trenutno stanje, vodiš dnevnik prehrane in na koncu vneseš rezultate. Tako boš zares lahko spremljala spremembe na poti do cilja!

In podarimo ti ga BREZPLAČNO z našim paketom Popolna preobrazba, ki vključuje čaj Skinny Me za pospešitev metabolizma in topljenje maščobe, kapsule Slim Tummy, ki ti pomagajo, da poješ manj ter topijo maščobe na trebuhu in napitek Fat Burner, ki ti bo dal več energije za vadbo ter učinkovito pomagal pri kurjenju maščobe!

Ponoči ne spiš dobro?

Znanstveniki že dolgo trdijo, da je 7-8 ur spanja idealno za telo. Zdaj pa razmisli … kdaj si nazadnje spala 8 ur? Verjetno se ne spomniš. Večina ljudi ima namreč težave z dolžino spanca. Dejstvo pa je, da manj kot spimo, bolj hrepenimo po kalorični hrani. Ti je znano?

Da bi se temu izognili, poskrbi za dober spanec z napitki Night Burner. Pij ga zvečer, da se sprostiš, lažje zaspiš in spiš kakovostno. Med spanjem napitek poskrbi za čiščenje jeter in telesa ter topljenje maščobe!

Ti hormoni ne dajo miru?

Poleg zgoraj omenjenih hormonov nam največ težav povzroča kortizol – stresni hormon. Biti nenehno pod stresom ni dobro za zdravje, zaradi stresa pa običajno pojemo več. Naš Magicnesium pomaga pri sprostitvi. Vsebuje najčistejši morski magnezij in ti pomaga premagati stres. Poleg tega lahko izboljša prebavo, naredi vadbo učinkovito in zmanjša bolečine v mišicah po vadbi.

Obstaja pa še en hormon, za katerega mogoče nisi niti vedela – adiponektin – hormon suhih!

Adiponektin je hormon, ki nastaja v maščobnem rjavem tkivu in sodeluje pri uravnavanju presnove lipidov in ogljikovih hidratov. Pojavi se v tkivu, ko je v telesu zelo malo maščobe, zato poveča sposobnost mišic, da porabijo ogljikove hidrate in jih pretvorijo v energijo.

Vendar to še ni vse: ta hormon pospeši kurjenje maščobnega tkiva in zmanjša apetit! Če pa tega hormona do zdaj nisi imela dovolj, lahko njegovo delovanje pospešiš z našimi kapsulami Booty Tone!

Kapsule Booty Tone poskrbijo tudi za lepo oblikovano zadnjico in boke. Z njimi je uspela naša testna skupina:

zmanjšati obseg pasu za kar 7,5 cm*
• izgubiti 6 cm* okoli stegen in bokov
• izgubiti 50 % maščobe okoli trebuha* pri uživanju zdrave hrane

*[Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.]

Potrebuješ celostno rešitev?

Ko malo pomislimo, ugotovimo, da se več ali manj soočamo z vsemi zgoraj navedenimi težavami. In če želimo res vidne in hitre rezultate, je najbolje, da napademo vse težave hkrati!

Preizkusi paket 60-dnevna Popolna Preobrazba! Katere težave boš rešila s tem dvomesečnim programom:

• Spodbudila boš prebavo in pospešila metabolizem.
• Pospešila boš proces kurjenja maščobe.
Ustavila boš pretirano željo po hrani in na naraven način ukrotila apetit.
• Ustavila boš večerne napade lakote in izboljšala kakovost spanca.
• Prebudila boš adiponektin – hormon suhih.
• Imela boš več energije in opazila boš boljše rezultate treningov.

Izbrani izdelki za vas

-60%
Akcijska cena 7,99 € Redna cena 19,99 €
Ogled izdelka
-64%
Akcijska cena 7,99 € Redna cena 21,99 €
Ogled izdelka