Zmagovalka Tummy izziva: "Shujšala sem 10 kg!"

Imamo jo! Zmagovalko Tummy izziva! Prijavilo se je veliko punc s svojimi izjemnimi rezultati, najbolj pa nas je presenetila ravno čudovita Sandra Perko iz Lenarta. 30-letna Sandra je v času izziva shujšala kar 10 kilogramov, po novem pa je njena najljubša aktivnost tudi šport.

»Nekoč sem sovražila trgovine z oblačili«

»Nekoč sem sovražila trgovine z oblačili, ker sem vedela da bom spet iskala velike številke, temne kose oblačil in modele, ki bi čimbolj skrili moje odvečne kilograme,« pripoveduje Sandra. »Zdaj pa ni več tako! Grem z veseljem, ker vem, da bom iskala med manjšimi konfekcijami in vem, da mi bodo oblačila tudi lepše pristajala,« še pove.

Nato pa se je prijavila na Tummy izziv

Sandra se je prijavila na izziv in za dosego hitrejših in boljših rezultatov začela uporabljati tudi TummyTox izdelke. »Za napihnjenost in prebavo sem uporabljala Skinny me Tea ter Fat Burner Drink za kurjenje maščob

»V 4 tednih sem izgubila 10kg in 18cm okoli pasu!«

»Že po nekaj dneh sem opazila da napihnjenost izginja, počutje se je zelo izboljšalo,« navdušeno pove Sandra. V samo 4 tednih ji je uspelo izgubiti kar 10 kilogramov, v pasu pa je izgubila kar 18 cm. Ljudje so hitro opazili spremembe, odzvali so se pozitivno in z navdušenjem, kar ji je dalo še dodatno voljo in elan.

»V svojem telesu se sedaj počutim veliko bolje, imam veliko več energije za vsakdanje aktivnosti. Samozavest, ki je prej nisem imela – se vrača! V prostem času rada kaj dobrega spečem za družino, po novem pa mi je v veliko veselje tudi šport. Sedaj komaj čakam, da bo vreme bolj toplo in bom svoje aktivnosti lahko preselila v naravo

Tako ji je uspelo

Sandra je svojo preobrazbo dosegla s paketom Ultra Slim! Paket vsebuje okusni čaj Skinny Me Tea in 2 škatlici Fat Burner Drink, ki pomagajo pri kurjenju maščob, izgubi teže, preprečujejo napihnjenost in nastanek novih maščob. Maščobe se bodo pričele topiti, kilogrami pa poslavljati.

Kaj še čakaš! Začni tudi ti s svojo preobrazbo!