Celulita se je mogoče znebiti

Se tudi ti pred poletjem bojiš obleči kopalke in obleke? Stavimo, da je definitivno kriv največji sovražnik žensk - celulit! Ta tihi sovražnik vpliva na večino nas, ne glede na starost, težo ali življenjski slog.

Vzrokov za to neprijetno pomarančno kožo je res veliko, od hormonskih motenj do nepravilne prehrane. Vprašanje, na katerega vsi želimo odgovor, pa je eno: ali se je res mogoče znebiti celulita?

Kako se znebiti te neprijetne pomarančne kože?

Če se začneš vsako leto pred poletnimi počitnicami pripravljati na kopalke in se poskušaš držati drastične diete, narediš nešteto počepov in kupuješ le še anticelulitne kreme, celulit pa noče nikamor, je čas, da preizkusiš nekaj povsem novega! Razkrile ti bomo skrivnost: v boju proti celulitu je zelo pomembno, da uporabljamo ne samo ciljno usmerjene izdelke, ki delujejo od zunaj, temveč je priporočljivo jemati tudi prehranska dopolnila, ki pomagajo premagati pomarančno kožo tudi od znotraj.

Prehranska dopolnila z učinkovitimi sestavinami: najnovejša rešitev proti celulitu

Z napredovanjem znanosti in odkritjem neverjetnih naravnih sestavin, ki ne samo spodbujajo izgubo odvečne teže in kurjenje maščob na najbolj kritičnih delih telesa, temveč lahko spodbujajo tudi mikrocirkulacijo in izločanje toksinov iz telesa, so pomarančni koži šteti dnevi!

Najboljši način, da se enkrat za vselej znebiš celulita, je uporaba diuretičnih napitkov, ki razstrupljajo telo, zmanjšajo zadrževanje vode in odpravljajo celulit, ter dopolnil za kurjenje maščobe, ki odpravljajo maščobne celice. Poleg tega je zelo pomembno, da jemlješ posebna dopolnila proti celulitu, saj vsebujejo antioksidante, ki igrajo ključno vlogo pri odstranjevanju pomarančne kože.

Med najnovejšimi odkritji v boju proti celulitu je izvleček grozdja, ki smo ga izbrali kot glavno sestavino kapsul proti celulitu Cellulite Reducer. Zaradi visoke vsebnosti polifenolov ta sestavina krepi krvne žile, kar izboljša mikrocirkulacijo in zmanjša neprijeten celulit. Poleg tega vitamin B, ki ga vsebujejo naše kapsule, pomaga izboljšati videz kože, da je ta bolj gladka in čvrsta. 

Popolna rešitev za odpravo celulita

Paket Adijo, celulit! je visoko učinkovita in popolna rešitev, če se želiš za vedno znebiti pomarančne kože in imeti popolno poletno postavo še pred počitnicami! Ta 30-dnevni paket bo:

  • vidno zmanjšal pojav celulita,
  • odplaknil toksine in odvečno vodo iz telesa,
  • pospešil mikrocirkulacijo,
  • pospeši kurjenje maščobe in prepreči nastanek nove,
  • zmanjšal obseh stegen, trebuha in zadnjice,
  • sedaj ob nakupu paketa 4-tedenski e-program Za čvrsto ritko popolnoma GRATIS!
  • elastika za vadbo GRATIS!

Izbrani izdelki za vas

Reduces cellulite
-50%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 39,98 €
Ogled izdelka