Dostava v 2-3 delovnih dneh.

100% garancija na zadovoljstvo.

Brezplačna dostava za naročila nad 30 €.

Pomoč: (Pon - Pet: 8.00 - 16.00) 0590 82 770

Blog

Zuzana: Spet se počutim odlično!

Živjo, Tummy punce! Moje ime je Zuzana in imam 25 let. Pred kratkim sem rodila in posledično sem pridobila nekaj odvečnih kilogramov. K temu pa sta prispevala tudi stres in nepravilna prehrana. 

Rekla sem si dovolj!

Vedno sem imela primerno telesno težo za svojo višino, po porodu pa je to spremenilo. Nikakor nisem mogla pokuriti maščob in maščoba se je zasidrala okrog mojega trebuha.

Vem, da porod spremeni telo ampak v svojem telesu se nisem več počutila dobro. Izgubila sem samozavest in nisem več bila ista punca, kot prej. Takrat sem si rekla dovolj!

Nočem biti suha, hočem pa spet biti jaz. TummyTox sem spoznala preko Instagrama in všeč mi je bilo, kakšno komunikacijo imajo s svojimi uporabnicami. Preizkusila sem izdelke, saj nisem imela kaj izgubiti. 

Vedela sem, da izdelki ne bodo delovali brez fizične aktivnosti, čeprav si vse želimo verjetni, da bo nekdo nekoč ustvaril čarobno tableto za hujšanje.

Pritegnile so me sestavine, izbor izdelkov in pozitivna mnenja

Poleg uporabe TummyTox izdelkov, sem začela tudi redno telovaditi. Najbolj so me pritegnila pozitivna mnenja uporabnic in velik izbor izdelkov.

Začela sem počasi, zato sem se najprej odločila za drenažo in razstrupljanje - Draining Drink Intense in napitek, ki poskrbi za močne lase in nohte ter popolno kožo - Beauty Drink.

Učinke sem opazila izjemno hitro!

Draining Drink je poskrbel, da sem se zelo hitro počutila lahkotneje. Ker je izdelek odplaknil odvečno vodo iz mojega telesa, je napihnjenost izginila, obseg mojega trebuha pa se je zmanjšal

Beauty Drink je pravi hit! Moji nohti se več ne lomijo! Moja družina je opazila, da sem spet bolj samozavestna in tako se tudi počutim.

Zaradi TummyTox-a sem si zastavila nove cilje! Vse je mogoče, če si le dovolj močno nekaj želiš!

Draining Drink Intense 1+1 GRATIS

Napitek, ki pomaga odplakniti odvečno vodo, zmanjšati napihnjenost in pospeši hujšanje.

Draining Drink Intense 1+1 GRATIS -50%

Redna cena: 49,98 €

Vaša cena: 24,99 €

× Zapri

Nazaj na blog