Poslujemo nemoteno, vaša naročila bodo obdelana kot običajno. Dostava v roku 1-3 delovnih dni.

Brezplačna pomoč: 080 99 82

Paket za razstrupljanje telesa in okrepitev imunskega sistema! Sedaj 58 % ceneje!

Na nakup

TummyTox punce iz vsega sveta se rade pohvalijo s svojimi rezultati.
Ne zato, da bi bile druge ljubosumne, temveč zato, ker želijo, da tudi druge punce dosežejo enake rezultate, kot so jih dosegle same!

Pridruži se zdaj
Natália je polna energije

Zaradi trebuha si nisem mogla zapeti hlač. Ampak zdaj sem zares vesela, ker se je to končno spremenilo. Počutim se zelo dobro in sem polna energije.

Preizkusi tudi ti
Michaela je zdaj zadovoljna s seboj

V izdelek sem se zaljubila, zdaj ga uporabljam že 1 leto. Brez tega napitka si svojega teka ne morem več predstavljati.

Preizkusi tudi ti
Maja si dnevno privošči Skinny Me čaje

Najboljša pomoč do top bikini postave! 🌸 Pohiti na @tummytox.si 👉🏻 #tummyteatox #beauty #health #confident #summerbody #summer #womanpowerful

... Preberi več

Preizkusi tudi ti
Zuzana, Češka

Po porodu sem se spopadala z napihnjenostjo. S pomočjo Draining Drink sem prve spremembe sem opazila že v zelo kratkem času. Počutim se bolj lahkotno in samozavestno.

... Preberi več

Preizkusi tudi ti
Benedicte, Švedska

Tummyccino pijem že nekaj tednov in moram priznati, da je želja po sladkarijah izginila! Razlika je več kot očitna! Opazila sem tudi, da sem med obroki hitreje postala sita, Tummyccino pa vsako jutro spijem z užitkom.

... Preberi več

Preizkusi tudi ti
Veronika, Slovaška

To je neverjetno! Že 13 let imam neredne menstruacije. Oktobra sem pričela uporabljati Detox Caps in čeprav ne razumem, kaj točno se je zgodilo, imam od takrat menstruacijo točno, kot ura. To je čudež! Bila sem že obupana, zato sem zdaj zares vesela. Najlepša hvala za to.

Preizkusi tudi ti
Nika je navdušena nad Beauty Drinkom

Navdušena sem nad novim @tummytox.si beauty drinkom za močne nohte, lepe lase in kožo! 💕 Želim vse to! 😊 😊 Vsi vemo, da ima makeup moč, ampak bolj pomembno pa je, kaj je pod vso šminko. Jaz vsak dan pijem Beauty drink, ki mi zelo pomaga! #tummytoxambassador #tummytoxhr #beautydrink

Preizkusi tudi ti
Lukrecija ohranja TOP postavo s paketom Bikiny Ready

Do TOP postave sem prišla s paketom Victoria's angels body paketom😍 😍 😍 #beautiful #perfectbody #healthylifestyle #summer #summervibes #summerready #bikini #getinshape #bodygoals #staystrong #beconfident

Preizkusi tudi ti
Federica obožuje okus Tummy čajev

🌸 Daily Kick Tea 🌟 in akcija! Vsi vemo, kako pomembno je, da dan začnemo z veliko energije. Posebna mešanica zelenega čaja, koprive, regrata noro zbudi, izostri čute, zmanjša napihnjenost in začne presnovne procese. 💦 #detox #tummytox #summer

... Preberi več

Preizkusi tudi ti
Sandri najbolj odgovarja 20- dnevni shujševalni program

Začenjam dieto z 20- dnevnim programom @tummytox.si! 💕. #healthylifestyle #lifestyle #sport #life #detox #healthy #tea #tummytox #beauty #fitness #crossfit #motivacion #20dias #summer #brandambassador #sportwear #sport

... Preberi več

Preizkusi tudi ti
Eni jutro začne s Tummy čaji

Jutra s @tummytox.si #tea #teatime #instatea #tealife #ilovetea #teaaddict #tealover #tealovers #healthy #drink #hot #mug #teaoftheday #teacup #teastagram #socialenvy #PleaseForgiveMe #teaholic #tealove #tealife #detox #body #tummytea #tummytox #tummytoxgirls #tummytoxambassador

... Preberi več

Preizkusi tudi ti
Ana je izbrisala celulit s paketom Slim Body

Živjo punce! 💕 Kaj delaš ta vikend? Jaz grem na plažo! 👏 👏 Sprobavam nov paket @tummytox.si proti celulitu. Sporočim napredek! 😊 #body #summer #tummytox #gel #instagramer #bloggerstyle #instagirls #happyweekend.

... Preberi več

Preizkusi tudi ti
Dunja obožuje TummyTox multivitamine

Multivitaminski medvedki so polni vitaminov in mineralov, ki jih vsaka punca potrebuje 💕 Najdeš jih v prikupni obliki medvedkov in z odličnim okusom po jagodah. #tummytox #tummytoxpackage #tummytoxgirls #blogger #multivitamins #fitness #fitnessgirl #vitamins #skinnybody

... Preberi več

Preizkusi tudi ti
Fat Burner Drink je nepogrešljiv za Ruth

Fat Burner Drink je stopil maščobe, preden sem se tega zavedala. 😍 🍹 👙 Preizkusite in se znebite maščobe ter prejmite raven trebušček hitreje! ⛱ Obožujem TummyTox! 💕 #ad #tummytox #tummytoxespaña #quemagrasa #tummytoxgirls #brandambassador #belleza #bikini #verano

... Preberi več

Preizkusi tudi ti
Katerina, Češka

Spet se počutim bolj samozavestno in ponovno lahko oblečem vse, česar si jih prej nisem upala.

Preizkusi tudi ti
Maja, Hrvaška

TummyTox mi je pomagal, da sem uspešno shujšala in oblikovala postavo, ki sem si jo želela!

Preizkusi tudi ti
Karina, Nemčija

Končno se počutim bolje in se lahko bolj osredotočim na svoje delo brez tistega nadležnega občutka napihnjenosti. Prijatelji in sodelavci so opazili mojo novo postavo in tudi, da se v svoji koži bolje počutim.

... Preberi več

Preizkusi tudi ti
Sabine, Nemčija

Počutim se bolj in bolj zdravo, nazaj sem pridobila svojo samozavest. Želim si, da se vsaka ženska počuti tako dobro v svoji koži, kot se počutim jaz zdaj!

... Preberi več

Preizkusi tudi ti
Carolina, Portugalska

Hvala. Srečna sem, ker sem se končno znebila odvečnih centimetrov in kilogramov.

Preizkusi tudi ti
Sanela, Hrvaška

Z redno uporabo TummyTox izdelkov in treningom, je veliko lažje doseči rezultate, ki si jih želiš. Sama sem si želela hitrih rezultatov in dobila sem jih! Moj trebuh je povsem raven, po 2 nosečnostih pa se ne opazi niti odvečna koža.

... Preberi več

Preizkusi tudi ti
Kerstin, Nemčija

Odkar mi je prijateljica priporočila izdelke, se počutim bolje! Bolj sem motivirana in osredotočena, kot sem bila prej! Že po 3 dneh sem se počutila bolje. Moje počutje se je resnično spremenilo!

... Preberi več

Preizkusi tudi ti
Margarita, Slovaška

Moja koža sije. Nimam več takšnih težav s svojo kožo in čeprav ni še popolna, izgleda veliko bolje. Moji lasje so bili že zelo dolgi, kljub temu pa sem opazila, da so mi zrasli za 5 cm, opazila pa sem tudi novo rast las okrog mojega čela.

... Preberi več

Preizkusi tudi ti
Kathrin, Nemčija

Po 3 dneh Tummy programa s čaji, sem opazila spremembe. Daily Kick čaj je poskrbel, da sem bolj fit, čez dan pa bolj budna. Tudi tehtnica je pokazala pozitiven uspeh!

Preizkusi tudi ti
Daniela, Slovaška

Res se počutim dobro. Nisem več tako napihnjena, med telovadbo se manj potim. nisem več tako lačna, kot sem bila prej, moja prebava pa se je izboljšala. Počutim se bolje, lažjo in bolj zdravo.

... Preberi več

Preizkusi tudi ti
Teresa, Portugalska

V enem tednu sem občutila razliko! Poleg tega, da sem imela manjši apetit, sem se počutila polna energije in motivirana za fitnes. Pred fitnesom sem seveda spila Fat Burner Drink. V enem mesecu sem izgubila 4 kg! Krasen občutek!

... Preberi več

Preizkusi tudi ti
Ines, Slovaška

Odkar sem odkrila TummyTox izdelke, imam neverjetno motivacijo za telovadbo. S Tummy izdelki in telovadbo so rezultati na moji postavi zelo vidni!

Preizkusi tudi ti
Nataša, Hrvaška

Moj favorit je Tummyccino, saj obožujem kavo. Tummy kava je posebna, saj ustavi lakoto in to mi je zelo pomembno. Neverjeten izdelek!

Preizkusi tudi ti
Violeta, Romunija

Po nekaj dneh sem opazila manjši apetit, bolj redno prebavo in miren spanec. NIsem več hrepenela po določeni hrani, tako kot prej. V 6 mesecih sem se tako znebila kar 10 kg.

... Preberi več

Preizkusi tudi ti
Više

Kaj moraš narediti?

Pošlji nam PREJ in POTEM fotografije na info@tummytox.si in z nami deli svojo zgodbo o uspehu! Povej nam več o svojih ciljih in kako ti je TummyTox pri tem pomagal.

Pravila

  • TummyTox izdelki morajo biti vidni vsaj na 1 fotografiji.
  • Ne pozabi podrobnosti: številke (izgubljeni kilogrami in centimetri ter pridobljene mišice)
  • Če nam pošlješ video, prejmeš še dodaten GRATIS izdelek!

* Pomembno obvestilo: S pošiljanjem fotografij se strinjaš, da se tvoje fotografije lahko uporabijo na spletnih straneh TummyTox.

Veliko sreče!

ekipa TummyTox