POGOSTA VPRAŠANJA

Tu najdeš odgovore na pogosto zastavljena vprašanja.

Če odgovora na svoje vprašanje nisi našla, nam piši na info@tummytox.si ali pa nas pokliči na 0590 82 770. Z veseljem ti bomo pomagali!

1) Kdaj bom dobila svoj paket?

Paket bo prispel v 2-3 delovnih dneh.

2) Kakšni so stroški pošiljanja?

Za naročila do 34,99 € je dostava 3,90 €, za vsa naročila nad 34,99 € ali več pa je dostava brezplačna.

3) Kaj naj storim, če nisem prejela potrdila o e-poštnem naročilu?

Včasih se potrdilo izgubi v zavihku za vsiljeno pošto. Če pa ga še vedno ne najdeš, ne skrbi! To ne pomeni, da je bilo naročilo neuspešno. V tem primeru nam piši na info@tummytox.si ali na Facebook strani TummyTox.

4) Nimam kode za popust, kako lahko naročim?

Kode za popuste lahko pogosto najdeš v naših posebnih akcijah na družabnih omrežjih TummyTox. Vendar za dokončanje naročila ne potrebuješ kode! Naročiš lahko tudi, če je polje prazno.

5) Zakaj sem na socialnem omrežju videla drugačno ceno od tiste na spletni strani?

Na Facebooku in Instagramu imamo pogosto razne akcije, kar pomeni, da lahko na teh straneh najdeš posebne popuste in ugodnosti.  

6) Sprva sem videla eno ceno izdelka, ko dodam v voziček, pa se je cena spremenila.

V košarici je cena brez popusta, cena s popustom pa se izračuna na dnu strani. Če še vedno vidiš ceno brez popusta, nam lahko pišeš na info@tummytox.si ali Facebook in bomo čimprej popravili napako, ti pa boš prejela izdelek s pravo ceno.

7) Kje lahko kupim izdelke TummyTox?

Naši izdelki se prodajajo samo na spletni strani www.tummytox.si.

8) Imam težavo z naročilom, kaj naj naredim?

Piši nam na info@tummytox.si ali na družabna omrežja in takoj ti bomo pomagali.

9) Ali so vaša prehranska dopolnila varna?

Vsa naša prehranska dopolnila vsebujejo visoko kakovostne sestavine iz zaupanja vrednih virov. Vse sestavine in vse serije izdelkov so testirane za potencialno škodljive težke kovine in mikroorganizme. Naši izdelki vsebujejo hranilne koncentrate ali druge snovi s prehranskim ali fiziološkim učinkom.

TummyTox prehranska dopolnila so izdelana v skladu z GMP in HACCP standardi v sodobnih proizvodnih obratih, ki se nahajajo v EU. Vsa prehranska dopolnila so izdelana v skladu z Evropsko agencijo za varnost hrane (EFSA). Prehranska dopolnila niso namenjena nadomeščanju uravnotežene prehrane, ampak jo zgolj dopolnjujejo.

10) Ali lahko napitke in čaje TummyTox zaužijejo nosečnice in dojenčki?

Vsi naši čaji (Daily Kick & Sleep Tight Tea, Immuny Tea, Skinny Me Tea) so primerni tudi za nosečnice in doječe ženske. Ostali napitki pa niso testirani pri nosečnicah in doječih ženskah, zato uživanje le teh odsvetujemo oz. priporočamo posvetovanje z zdravnikom.

11) Kdaj in kako jemati napitke TummyTox?

Priporočamo uživanje TummyTox izdelkov po obroku. Lahko jih zaužiješ skupaj ali pa vsak izdelek posebej. Preveri tudi priporočila za vsak izdelek posebej!

12) Naročila sem, vendar želim, da se nekatere informacije spremenijo oz. želim preklicati naročilo.

Prosim, da nam za vse spremembe (npr. sprememba naslova) ali preklic naročila sporočiš kar se da hitro. Piši nam na info@tummytox.si ali na Facebook profil oz. nas pokliči na 080 99 82. Ampak pazi, ko je paket že odposlan, ne moremo ničesar več spremeniti.

13) Kako dolgo je potrebno uživati napitek Draining Drink?

Draining Drink je potrebno piti vsaj 10 dni (v 1 škatlici je 10 vrečk). Lahko ga uživaš tako dolgo, kot želiš. Če ješ veliko predelane ali slane hrane, se pogosto počutiš napihnjeno ali pa se spopadaš s zadrževanjem vode v telesu, je priporočljivo, da Draining Drink piješ dlje časa.

14) Kakšna je razlika med Tummy napitki in Tummy čaji?

Napitke lahko raztopiš v hladni vodi (Draining Drink, Fat Burner Drink, Cleanse Drink, Beauty Drink), medtem ko čaje pripravi z vročo (ne vrelo) vodo (Daily Kick & Sleep Tight čaj, Skinny Me čaj, Immuny Tea).

15) Ali lahko spijem več kot 1 skodelico čaja TummyTox na dan?

Čaji so 100% naravni in ne vsebujejo dodatkov. Najbolje delujejo takrat, ko sledimo navodilom (1 skodelica na dan - za vsak čaj), lahko pa brez težav spiješ 2 skodelici, če želiš večjo učinkovitost. Običajno ni dobro pretiravati, zato ne priporočamo več kot 2 skodelici čaja na dan. Kot pri vseh napitkih TummyTox, ne pozabi prej preveriti navodila za uporabo.

16) Ali lahko izdelke TummyTox uporabljajo otroci in mladostniki?

Ne, naši izdelki niso namenjeni otrokom ali mladostnikom.

17) Imam predpisano diagnozo in zdravila, ali lahko uporabljam tudi vaše izdelke?

V takih primerih ti svetujemo, da se pred uporabo naših izdelkov posvetuješ z osebnim zdravnikom.

18) Ali lahko TummyTox izdelke uporabljajo tudi moški?

TummyTox izdelki se osredotočajo na najpogostejše probleme, s katerimi se soočajo ženske, seveda pa jih lahko uporabljajo tudi moški.